22.3.2019

Gråkjær Landbruk AS overtar aktiviteten i Kandal Bygg AS

Kandal Bygg ved Edel og Anton Kandal og Gråkjær inngår samarbeide.

Kandal har vært en viktig aktør i byggebransjen på Vestlandet, og spesielt i Sogn og Fjordane, gjennom mange år. Kandal har vært en stor aktør på bygging av fjøs og landbruksbygg.

Fra 1. mars 2019 overtar Gråkjær arbeidsstokken og Anton Kandal inntrer i rolle som konsulent for Gråkjær både innen salg og byggeledelse samt konseptutvikling. «Vi ser frem til et fruktbart samarbeid og vi opplever at det er nyttig med nye innspill om hvordan vi løser oppgavene våre», sier Uffe Jensen, produksjonssjef hos Gråkjær.

Gråkjær har allerede overtatt 2 byggeprosjekter som var gjort avtale med i Kandal Bygg. «Vi ser Gråkjær som en seriøs og solid aktør innen landbruksbyggbransjen og vi er fornøyd med å inngå i samarbeid» sier Anton Kandal.

Gråkjær har frem til nå ikke gått inn på bygging av gjødselkjellere og stålsandwichbygg, men vil gjennom denne avtalen og kompetansen som kommer inn også tilby bygging av disse løsningene. «Vi innser at dette er løsninger mange vil ha, og når det gjelder gjødselkjeller har dette nå blitt en lovlig løsning og vi må tilpasse oss dette» Sier Vegard Schanche, Markedssjef i Gråkjær.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graaakjaer.dk