8.3.2018

​Erfaren finansdirektør til Gråkjær Aqua

Den tidligere finansdirektøren i Global Casting blir ansvarlig for den samlede økonomistyringen på Gråkjær Aquas prosjekter.

Allan Harritslev Nielsen er ansatt som finansdirektør/regnskapsleder i Gråkjær Aqua. Han har tidligere vært finansdirektør i Global Casting og ansvarlig for den samlede økonomistyringen i en virksomhet med mer enn 1000 ansatte og en omsetning på over 160 millioner euro. Allan kommer med en utdannelse som HD (tilsvarende master i Danmark) og cand.merc.aud.

Med seg i bagasjen har Allan H. Nielsen ledelseserfaring og dyptgående kjennskap til for- og etterkalkyler. Etter 1,5 års opphold i Norge under sin tidligere ansettelse har Allan også kjennskap til Norge, som er Gråkjær Aquas primære marked. Med seg har han likeledes en forretningsmessig innsikt i forbindelse med inngåelse av langsiktige samarbeidsavtaler med kunder.

Det er ikke første gang Allan stifter bekjentskaper med Gråkjær. Han har tidligere vært virksomhetens revisor. Nå blir Allan overordnet ansvarlig for den samlede økonomistyringen og rapporteringen for Gråkjær Aquas prosjekter, herunder gjennomgang av for- og etterkalkyler, kontrakter, deltakelse i gjennomgang av prosjekter etc.

«Jeg merker at Gråkjær fortsatt har den samme ånden som da jeg ble en del av virksomheten på begynnelsen av 2000-tallet». Et driv og en lidenskap for å utføre byggeprosjektene, samtidig som at kundene blir betjent med et smil om munnen. «Det gleder jeg meg til å bli en del av», forteller Allan Harritslev Nielsen.  

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graaakjaer.dk